studio foto

Studio FOTO

Sedinte foto | Editare foto | Printare

Print foto, Fotografii, magneti foto, Print album foto, Albume foto clasice, photobook, albume foto digitale, Printare pe ceramica, Placi funerare, cani, placi faianta, Studio foto, sedinte foto pentru persoane, sedinte foto nunta, sedinte foto familie, sedinta foto corporate, fotografie de produs, Cabina foto, cabina foto Iasi, cabina foto 360, video booth, video booth iasi, cabina foto nunta, Cabina foto la evenimente, fotograf nuna, fotograf nunta iasi, fotograf nunta pret, foto, fotografii, sedinte foto private<br />

Exista mai multe avantaje de a te fotografia in studio foto, inclusiv:

 1. Controlul luminii: In studio foto AllPrint, poti controla complet lumina si umbra, ceea ce te permite sa obtii un echilibru perfect al culorilor si expunerii in fiecare poza.
 2. Fundaluri variate: Studioul nostru ofera o varietate de fundaluri dintre care poti alege, cum ar fi fundaluri colorate sau texturate, care te pot ajuta sa creezi un anumit ambient sau sa te diferentiezi de alte fotografii.
 3. Echipament profesional: AllPrint Studio detine echipament profesional de calitate, cum ar fi aparate de fotografiat de înalta rezolutie, obiective performante si lumini de studio, care te ajuta sa obtii rezultate profesionale.
 4. Editare si post-procesare: La noi, exista posibilitatea de a edita si post-procesa fotografiile capturate, ceea ce poate duce la rezultate si mai bune.
 5. Experienta profesionala: Avem experienta si cunostinte pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune poze, prin pozitionarea corecta a corpului, expresia fetei si controlul lumini… La noi beneficiati de serviciile unui fotograf profesionist.

Tot ce trebuie sa faci

Comanda o sesiune foto la studioul nostru din Iasi. Poti realiza asta fara a renunta la confortul locuintei tale, programarea se face online!

Programeaza-te aici!

Foloseste acest instrument minunat pentru programare

Aici puteti specifica alte informatii considerate importante.
Prin trimiterea acestui formular declarati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal necesare realizarii rezervarii.
Daca nu sunteti de acord renuntati la finalizarea acestui formular si ne puteti contacta prin email sau telefonic
Multumim!

Cat este: 7+2

Raspunsul trebuie sa fie un nr. De exemplu: 21
studio foto iasi, studio foto, allprint Iasi, fotograf, fotograf profesionist, cristi timofte, sedinta foto nunta, sedinta foto in studio, sedinta foto de familie, sedinta foto coceriala, fotografie comerciala, fotograf corporate, fotografie de produs

Sedinte foto in studio

Sedinte foto in alte locatii

studio foto, studio foto iasi

Post procesare – Editare foto profesionala

Livrare foto sau/si print in studio, prin curier sau online.

Util

Studio foto

Echipamentul necesar pentru un studio foto poate varia in functie de scopul si nivelul de calitate dorit. Unele dintre dotarile esentiale sunt:

 • Aparat de fotografiat: un aparat DSLR sau mirrorless cu o rezolutie ridicata si un sistem de autofocus performant
 • Obiective: obiective cu diafragma variabila si focalizare automata sunt cele mai recomandate pentru a acoperi o gama variata de situatii
 • Blitzuri: un set de blitzuri cu capacitate de reglare a puterii si un soft pentru a controla acestea din afara studioului
 • Fundaluri: diverse fundaluri colorate sau texturate pentru a oferi un ambient de studio
 • suporturi de fundaluri: suporturi pentru a fixa fundalurile
 • Iluminat: un set de luminatoare de studio cu standuri si umbrele pentru a controla lumina
 • Accesorii: un trepied, un declansator wireless si un sistem de prindere pentru a fixa obiectele in pozitie

In plus, este recomandat sa ai un calculator performant si un software de editare de imagini pentru a procesa si a edita fotografiile capturate.

Ce tip de sesiuni foto se pot face in studio?

Există o varietate de tipuri de sesiuni foto care se pot face într-un studio foto, inclusiv:

 1. Fotografii de portret: Sesiunile de portret sunt cele mai populare în studiourile de fotografie, acestea pot include poze de familie, poze de nunta, fotografii de afaceri sau poze pentru cartea de vizită.
 2. Fotografii de moda: Studiourile de fotografie oferă un mediu controlat pentru a captura fotografii de modă, cum ar fi pozele pentru cataloage sau reviste de modă.
 3. Fotografii de produse: Studiourile de fotografie sunt un loc ideal pentru a captura fotografii detaliate si clare ale produselor, acestea sunt utilizate in campanii publicitare sau pentru siturile de comert electronic
 4. Fotografii de nuntă: Studiourile de fotografie oferă un mediu controlat pentru a captura fotografii de nuntă, cum ar fi pozele pre-nunta, portretele cuplului sau fotografiile cu familia si prietenii.
 5. Fotografii corporative: Studiourile de fotografie pot oferi sesiuni de fotografiere pentru fotografii de afaceri sau pentru companii, cum ar fi fotografii de echipă, fotografii de grup sau poze pentru siturile de social media sau documente oficiale.

Este indicat sa se faca sedinte foto de nunta intr-un studio foto?

Nu este neaparat indicat sa se faca sedinte foto de nunta intr-un studio foto. In functie de preferintele si stilul cuplului, poate fi mai potrivit sa se faca sesiunile foto de nunta in afara studioului, in locatii naturale sau in locatii speciale, cum ar fi o gradina sau o cladire istorica.

Cu toate acestea, exista unele avantaje de a face sesiuni foto de nunta intr-un studio foto, cum ar fi controlul luminii si al fundalurilor, care pot ajuta la crearea unor imagini profesionale si artistice. De asemenea, un studio foto poate fi o optiune buna pentru sesiuni de fotografiere în cazul în care vremea nu este favorabila sau daca doriti sa aveti un look mai controlat al pozelor.

In cele din urma, este important sa discutati cu fotograful de nunta despre optiunile disponibile si sa alegeti o locatie care se potriveste cel mai bine cu stilul si personalitatea dumneavoastra.

 

Ce aparate foto sunt potrivite pentru un fotograf profesionist?

Un fotograf profesionist ar trebui sa aibe un aparat foto care sa-i permita sa captureze imagini de calitate si sa aibe caracteristici si functii avansate pentru a se adapta diferitelor situatii de fotografiere.

 • DSLR (cameră reflex cu obiectiv interschimbabil): Acestea sunt cele mai populare aparate foto utilizate de fotografii profesioniști, oferind o calitate ridicata a imaginii, viteze rapide de obturare, sensibilitate ISO mare si un sistem de autofocus performant. Modelele cele mai populare sunt Canon EOS, Nikon D, Sony A.
 • Aparate mirrorless: Aparatele mirrorless, cum ar fi Sony A7, Fujifilm X-T4 sau Panasonic Lumix S1, sunt o alternativa la DSLR-uri. Acestea ofera o calitate excelenta a imaginii si o greutate si dimensiune mai mica, dar sistemul de autofocus poate fi mai putin performant decat la DSLR-uri.
 • Aparate de fotografiat medium format: Aparatele de fotografiat medium format, cum ar fi Fujifilm GFX sau Hasselblad X1D, sunt utilizate de fotografii care necesita o rezolutie si calitate a imaginii foarte ridicate, cum ar fi fotografia de moda sau publicitara.

In general, alegerea unui aparat foto depinde de nevoile si preferintele fotografului profesionist. Este important sa testeze si sa experimenteze cu diferite modele si marci pentru a alege cel mai potrivit pentru el.

 

Articole utile

 

Sedinta foto Craciun

Sedinta foto Craciun

Sedinta foto Craciun Explorând Magia Sesiunilor Foto de Crăciun la Cristi Timofte Studio Bine ați venit în lumea fermecată a sesiunilor foto de Crăciun, unde fiecare cadru devine o poveste, iar fiecare moment devine o amintire de preț. În acest univers al imaginației...

Fotograf nunta Iasi

Fotograf nunta Iasi

Fotograf nunta Iasi Importanța prezenței unui fotograf profesionist la nuntă și serviciile pe care le poate oferi Fotografierea nunții este un aspect deosebit de important, deoarece surprinde momentele unice și emoțiile intense ale acestui eveniment special în viața...

Sedinta foto nunta

Sedinta foto nunta

Sedinta foto nunta Sedinta foto de nunta este o serie de fotografii profesionale realizate inainte sau dupa nunta, cu scopul de a captura momentele esențiale și emoționale ale cuplului. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber sau intr-un studio foto, și poate fi...

Suntem aici!

Puteti solicita informatii rapide utilizand formularul de mai jos sau accesati pagina de contact pentru mai multe optiuni

SUPORT RAPID

allprint.ewww.ro 2023 | site creat de: www.ewww.ro