Suport \ contact \ oferte de pret!

Printare foto / Developare poze online. Fotoceramica funerara. Foto ceramica artizanala. Albume foto fotocarte / fotobook. Cabina foto – video booth 360. Studio foto – preturi actualizate. Sedinte foto nunta.

Servicii foto. Fotograf nunta. Fotograf botez. Fotograf corporate

AllPrint Studio

Contact

AllPrint Studio

Telefon

+40 753 376 987

Email

ooficeallprintstudio@gmail.com

Se poate adauga bordura de aur la print ceramica funerara?

Da, se poate adăuga o bordură de aur la un print pe ceramică funerară, utilizând metoda de plasare a unei foi de aur sau a unui material similar peste print. Această metodă poate fi realizată prin utilizarea unui adeziv special pentru a fixa foaia de aur la ceramică. De asemenea, se poate folosi tehnica de aplicare a aurului prin electroplatare sau prin electrodepunere.

Cum se printeaza pe ceramica?

Există mai multe metode de a imprima pe ceramică, inclusiv:

 1. Transfer termic: aceasta metodă implică utilizarea unui transfer termic pentru a transfera imagini sau design-uri pe ceramică prin caldura.
 2. Sublimare: aceasta metodă implică utilizarea de cerneală sublimabilă si a caldurii pentru a transfera imagini sau design-uri pe ceramică.
 3. Decalcomanie: aceasta metodă implică utilizarea unui decalcomanie (o hârtie specială cu un design imprimat pe ea) pentru a transfera imagini sau design-uri pe ceramică.
 4. Serigrafie: aceasta metodă implică utilizarea unui ecran si a unei cerneală pentru a imprima imagini sau design-uri pe ceramică.
 5. Gravură cu laser: aceasta metodă implică utilizarea unui laser pentru a grava imagini sau design-uri pe ceramică.
 6. Impresie Digitala: aceasta metodă implică utilizarea de imprimante speciale, care functioneaza cu cerneala UV pentru a imprima imagini sau design-uri pe ceramică.
Cat de resistant este un print pe ceramica?

Rezistența unui print pe ceramică variază în funcție de metoda de imprimare utilizată.

 1. Transfer termic: acest tip de print poate fi destul de rezistent, dar poate fi afectat de uzura și de expunerea la căldură sau apă.

 2. Sublimare: acest tip de print este foarte rezistent la uzură și la expunerea la căldură și apă.

 3. Decalcomanie: acest tip de print poate fi destul de rezistent, dar poate fi afectat de uzura și de expunerea la căldură sau apă.

 4. Serigrafie: acest tip de print este foarte rezistent la uzură și la expunerea la căldură și apă.

 5. Gravură cu laser: acest tip de print este foarte rezistent la uzură și la expunerea la căldură și apă.

 6. Impresie Digitala: acest tip de print poate fi foarte rezistent la uzură și la expunerea la căldură și apă, dar depinde de calitatea si tehnologia imprimantei si cernelei utilizate.

Este important sa se respecte recomandarile de intretinere si utilizare ale producatorului pentru a asigura durabilitatea si rezistenta printului pe ceramică.

Se pot printa cani de ceramica?

Da, se pot printa cani de ceramică utilizând diferite metode de imprimare, inclusiv transfer termic, sublimare, decalcomanie și serigrafie.

 1. Transfer termic: aceasta metodă implică utilizarea unui transfer termic pentru a transfera imagini sau design-uri pe o cană de ceramică prin caldură.

 2. Sublimare: aceasta metodă implică utilizarea de cerneală sublimabilă si a caldurii pentru a transfera imagini sau design-uri pe o cană de ceramică.

 3. Decalcomanie: aceasta metodă implică utilizarea unui decalcomanie (o hârtie specială cu un design imprimat pe ea) pentru a transfera imagini sau design-uri pe o cană de ceramică.

 4. Serigrafie: aceasta metodă implică utilizarea unui ecran si a unei cerneală pentru a imprima imagini sau design-uri pe o cană de ceramică.

 5. Impresie Digitala: aceasta metodă implică utilizarea de imprimante speciale, care functioneaza cu cerneala UV pentru a imprima imagini sau design-uri pe o cană de ceramică.

Este important sa se verifice cu producatorul canii sau cu furnizorul de servicii de imprimare daca metoda de imprimare aleasa este compatibila cu tipul de ceramică si forma canii, si daca poate suporta utilizarea in conditii de uzura si curatare normale.

Se pot printa Placi de faianta sau gresie ceramica?

Da, se pot printa plăci de faianță sau gresie ceramică utilizând diferite metode de imprimare, inclusiv transfer termic, sublimare, decalcomanie, serigrafie și imprimare digitală.

Este important sa se verifice cu producatorul sau furnizorul de servicii de imprimare dacă metoda de imprimare aleasa este compatibila cu tipul de ceramică si dimensiunea plăcii, si daca poate suporta utilizarea in conditii de uzura si curatare normale. De asemenea, in cazul in care placa este folosita in incaperi cu umiditate, cum ar fi baia sau bucataria, trebuie sa se verifice daca cerneala utilizata este rezistenta la umiditate si apa.

Se pot printa poze pe ceramica funerara?

Da, se pot printa poze pe ceramică funerară utilizând diferite metode de imprimare, inclusiv transfer termic, sublimare, imprimare digitală.

 1. Transfer termic: aceasta metodă implică utilizarea unui transfer termic pentru a transfera poze sau imagini pe o ceramică funerară prin caldură.

 2. Sublimare: aceasta metodă implică utilizarea de cerneală sublimabilă si a caldurii pentru a transfera poze sau imagini pe o ceramică funerară.

 3. Imprimare Digitala: aceasta metodă implică utilizarea de imprimante speciale, care functioneaza cu cerneala UV pentru a imprima poze sau imagini pe o ceramică funerară.

Este important sa se verifice cu producatorul sau furnizorul de servicii funerare dacă acestea sunt permise si acceptate in zona si regiunea respectiva, si daca metoda de imprimare aleasa este compatibila cu tipul de ceramică si dimensiunea plăcii, si daca poate suporta utilizarea in conditii de uzura si curatare normale. In cazul in care ceramicile funerare sunt expuse in aer liber, trebuie sa se verifice daca cerneala utilizata este rezistenta la intemperii si UV.

Se pot face fotografii de bulletin la studio foto?

Da, se pot face fotografii de bulletin la un studio foto Iasi – AllPrint. La boi studioul are spațiu special amenajat pentru a face fotografii, unde există echipamente profesionale și personal calificat pentru a realiza sesiuni foto de calitate. Este posibil să se facă fotografii de bulletin, precum și alte tipuri de fotografii (portrete, evenimente, produse, etc.) în acest mediu controlat.

Se pot printa fotografii pe hartie foto profesionala?

Da, noi printam fotografii pe hârtie foto profesională utilizând imprimante foto specializate. Acestea sunt echipate cu cerneală de calitate superioară și sunt capabile să reproducă imagini cu detalii fine și culori vii. Există mai multe tipuri de hârtie foto profesională disponibile, cum ar fi hârtie foto glossy, hârtie foto mată, hârtie foto cu finisaj metalic, hârtie foto cu finisaj lucios, etc. Fiecare tip de hârtie are caracteristici și calități proprii, cum ar fi gradul de luminozitate, rezistența la uzură și la îmbătrânire.

Inaintea achizitiei am verificat cu producatorul imprimantei daca aceasta are capacitatea de a printa pe hartia foto profesionala, si respectam recomandarile de utilizare si intretinere pentru a obtine rezultatele dorite.

Printarea se face pe laborator chimic?

Detinem laborator foto profesional chimic. Printarea  pe hârtie foto profesională.

Printarea în laborator chimic implică procesarea chimică a hârtiei foto înainte și după expunerea la lumina necesară pentru a produce imaginea. Acest proces tradițional este utilizat pentru a produce fotografii de înaltă calitate și este adesea utilizat în fotografia profesională sau artistică.

Printarea prin intermediul unei imprimante foto specializate implică utilizarea unui proces de imprimare digitală, în care imaginea este scanați sau selectată din calculator, iar apoi este printat pe hârtie foto prin intermediul imprimantei. Acest proces este mult mai rapid și convenabil, dar poate fi mai scump decat printarea chimica si poate fi mai putin durabil in timp.

In ambele cazuri, folosim hârtie foto profesională și cerneală de calitate, precum și respectam recomandările de utilizare și întreținere pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ce dimensiuni la fotografii se poate printa?

Dimensiunile la care se pot printa fotografiile depind de mai mulți factori, inclusiv de dimensiunile hârtiei foto și de capacitatea imprimantei foto.

Dimensiunile comune la fotografiile printate sunt :

 • 4×6 inch (10×15 cm)
 • 5×7 inch (13×18 cm)
 • 8×10 inch (20×25 cm)
 • 11×14 inch (28×35 cm)
 • 16×20 inch (40×50 cm)
 • 20×30 inch (50×75 cm)
 • 24×36 inch (60×90 cm)
 • 30×45 inch (75×115 cm)
Se pot face tablouri la voi?

Da, se poate face tablouri inramate sau duplicat. Acest lucru se poate face prin scanarea sau fotografierea unui tablou existent, apoi editarea și printarea acestuia pe diferite tipuri de suport, cum ar fi hârtie fotografică sau pânză.

Dimensiunile tablourilor pot varia foarte mult, pot fi mici ca un portret sau chiar mai mari decat dimensiunea unui perete. Unele dintre dimensiunile comune ale tablourilor sunt:

 • 8×10 inch (20×25 cm)
 • 11×14 inch (28×36 cm)
 • 16×20 inch (40×50 cm)
 • 20×24 inch (51×61 cm)
 • 24×36 inch (61×91 cm)
 • 30×40 inch (76×102 cm)
 • 36×48 inch (91×122 cm)
 • 48×72 inch (122×183 cm)

Cu toate acestea, există și tablouri care au dimensiuni foarte mari sau neobișnuite, cum ar fi tablouri murale sau fototapet. Aceste lucrări de artă pot fi atât de mari, încât ocupă întregul perete sau chiar întreaga încăpere.

Se pot face fotografii de pasaport la studio foto?

Da, se pot face fotografii de pasaport la noi la studio. In general, fotografiile de pasaport trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice, cum ar fi dimensiunea si pozitionarea fetei in fotografie. Studioul nostru este specializat si va putea sa va ajute sa va asigurati ca fotografia respecta aceste cerinte si va poate oferi si alte servicii, cum ar fi retusarea fotografiei sau imprimarea ei pe hartie speciala pentru pasaport.

Se pot face fotografii pentru viza America la studio foto?

Da, fotografiile pentru viza America pot fi realizate la noi la studio foto. In general, fotografiile pentru vize trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice, cum ar fi dimensiunea si pozitionarea fetei in fotografie. Va putem ajuta sa va asigurati ca fotografia respecta aceste cerinte si va poate oferi si alte servicii, cum ar fi retusarea ( doar decuparea ) fotografiei sau imprimarea ei pe hartie speciala pentru viza. Este important de asemenea sa verificati cu ambasada americana cerintele specifice pentru fotografiile de viza inainte de a va face poza, acestea pot varia in functie de tara.

Albumele foto se pot personaliza de studio?

Da, albumele foto pot fi personalizate la noi. AllPrint – studio & print foto poate oferi servicii de creare si personalizare a albumelor foto, inclusiv alegerea design-ului si a textului, adaugarea de imagini si editarea acestora, precum si imprimarea albumului. Albumele foto personalizate pot fi create pentru diferite evenimente, cum ar fi nunti, botezuri sau vacante si pot fi un mod frumos de a pastra amintirile speciale. Va putem oferi oferi diferite opțiuni pentru personalizarea albumului foto cum ar fi diferite dimensiuni, tipuri de hartie, coperti, folio, etc. Este important sa discutati cu profesionistul din studio despre nevoile si preferintele dvs. pentru a va asigura ca albumul final este exact cum va doriti.

Ce tip-ur de albume foto se pot realiza la studio?

Există mai multe tipuri de albume foto care pot fi realizate într-un studio, inclusiv:

 1. Albume de naștere – acestea includ fotografii de la nașterea copilului și poate include imagini cu familia și prietenii.
 2. Albume de familie – acestea includ fotografii cu membrii familiei și poate include imagini cu copii, părinți, bunici, etc.
 3. Albume de nunta – acestea includ fotografii de la nunta și poate include imagini cu logodnicii, familia și prietenii.
 4. Albume de portret – acestea includ fotografii cu oameni și poate include imagini cu modele, actori, muzicieni, etc.
 5. Albume de produse – acestea includ fotografii cu produse sau obiecte și poate fi utilizate pentru a promova produsele sau serviciile unei companii.
Din ce materiale se pot realiza albumele foto?

Albumele foto pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv:

 1. Hartie – Albumele fotografice pot fi tiparite pe hartie fotografica de calitate, cum ar fi hartia glossy sau matte.
 2. Carton – Albumele fotografice pot fi realizate din carton sau carton reciclat, acestea fiind mai durabile și rezistente la uzura.
 3. Piele sau material textil – Albumele fotografice pot fi realizate din piele sau material textil, acestea fiind mai elegante și oferind un aspect mai premium.
 4. Metal sau plastic – Albumele fotografice pot fi realizate din metal sau plastic, acestea fiind mai ușoare și mai rezistente la apă.
 5. Album digital – Albumele fotografice pot fi realizate și în format digital și pot fi accesate prin intermediul unui dispozitiv sau prin cloud.

Materialul ales va depinde de preferințele clientului și de utilizarea pe care o va avea albumul.

Ce dimensiuni pot avea albumele foto tip photobook?

Dimensiunile albumelor foto tip photobook / fotobook / fotocarte pot varia în funcție de cerinte, dar cele mai comune dimensiuni sunt:

 1. Mini – acestea au dimensiuni de aproximativ 15 x 15 cm sau 20 x 20 cm și sunt ideale pentru fotografii de familie sau de vacanță.
 2. Medii – acestea au dimensiuni de aproximativ 30 x 30 cm sau 30 x 21 cm și sunt ideale pentru albume de nunta sau de portret.
 3. Mari – acestea au dimensiuni de aproximativ 40 x 40 cm sau 40 x 30 cm și sunt ideale pentru albume de evenimente sau de afaceri.

   AllPrint ofera personalizarea dimensiunilor pentru clienti, astfel incat acestia sa poata alege dimensiunea potrivita nevoilor lor.

Cum se face print area fotografiilor into-un album fotobook / foto carte?

Procesul de imprimare a fotografiilor într-un album fotobook include următorii pași:

 1. Selecția fotografiilor – clientul selectează fotografiile pe care dorește să le incluă în albumul fotobook.

 2. Editarea fotografiilor – se pot edita fotografiile selectate, cum ar fi redimensionarea, rotirea, ajustarea contrastului sau a luminozitatii

 3. Crearea layout-ului – se creează un layout pentru albumul fotobook, care include poziționarea fotografiilor, adăugarea de text sau elemente grafice – rama, fundal…

 4. Imprimarea – Fotografiile si layout-ul sunt imprimate direct pe pagina albumului.

 5. Asamblarea – paginile imprimate sunt adunate si asamblate in album, acest proces este semi automat

 6. Verificarea – Se verifica daca albumul este in conformitate cu cerintele clientului si se trimite acestuia.

   Este important sa lucrati cu o firma cu experienta in domeniu ca AllPrint  pentru a asigura calitatea si rezistenta albumului.

Se pot printa poze pe ceramica funerara?

Da, se pot printa poze pe ceramică funerară utilizând diferite metode de imprimare, inclusiv transfer termic, sublimare, imprimare digitală.

 1. Transfer termic: aceasta metodă implică utilizarea unui transfer termic pentru a transfera poze sau imagini pe o ceramică funerară prin caldură.

 2. Sublimare: aceasta metodă implică utilizarea de cerneală sublimabilă si a caldurii pentru a transfera poze sau imagini pe o ceramică funerară.

 3. Imprimare Digitala: aceasta metodă implică utilizarea de imprimante speciale, care functioneaza cu cerneala UV pentru a imprima poze sau imagini pe o ceramică funerară.

Este important sa se verifice cu producatorul sau furnizorul de servicii funerare dacă acestea sunt permise si acceptate in zona si regiunea respectiva, si daca metoda de imprimare aleasa este compatibila cu tipul de ceramică si dimensiunea plăcii, si daca poate suporta utilizarea in conditii de uzura si curatare normale. In cazul in care ceramicile funerare sunt expuse in aer liber, trebuie sa se verifice daca cerneala utilizata este rezistenta la intemperii si UV.