Fotograf nunta Bucuresti

fotograf nunta, Alba Iulia, Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Reșița, Cluj-Napoca , Constanța, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Craiova, Galați, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iași , București, Baia-Mare, Drobeta Turnu-Severin, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Slatina, Ploiești, Zalău, Satu-Mare, Sibiu , Suceava, Alexandria, Timișoara, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Focșani

Fotograf nunta Bucuresti

Sunt fotograf profesionist de eveniment in Iasi dar prestez fotografie de nunta si in Bucuresti, am intrebat Pe Paul si Mihaela, viitori miri , cate ceva despre cum si ce ar trebui sa fac la nunta lor ce v-a avea loc in Bucuresti.

Cum face poze un fotograf profesionist de nunta in Bucuresti si in ce locatii?

Un fotograf profesionist de nunta din Bucuresti va face poze in mai multe locatii, inclusiv la locul ceremoniei, la receptia de nunta si in orice alte locatii speciale pe care cuplul le-ar dori sa le captureze.

Acestea pot include locatii exterioare, precum parcuri sau gradini, sau locatii interioare, cum ar fi biserici sau restaurante elegante. Fotograful va utiliza diferite tehnici de iluminare si unghiuri de fotografiere pentru a captura cele mai bune imagini posibile si va colabora cu cuplul pentru a se asigura ca fotografiile reflecta stilul si personalitatea lor.

 

Unde se pot face fotografii in Bucuresti?

Bucureștiul oferă o varietate de locații pentru fotografii, atât în interior cât și în exterior. Unele dintre cele mai populare locații pentru fotografii în București sunt:

 1. Palatul Parlamentului – cel mai mare edificiu administrativ din lume, oferă o varietate de opțiuni pentru fotografii, incluzând interioarele luxoase și gradinile.
 2. Muzeul Național de Artă al României – cu o arhitectură impresionantă și o colecție impresionantă de artă, acest muzeu oferă o varietate de opțiuni pentru fotografii.
 3. Gradina Cismigiu – o oază de verdeață în mijlocul orașului, oferă un cadru natural pentru fotografii.
 4. Parcul Herastrau – un parc mare cu lac, oferă o varietate de opțiuni pentru fotografii, incluzând poduri, pavilioane și zone verzi.
 5. Piața Unirii – cu arhitectură impresionantă și o atmosferă animată, oferă o varietate de opțiuni pentru fotografii.
 6. Biserica Stavropoleos – o biserică ortodoxă deosebit de frumoasă, cu o arhitectură și decor interior impresionante.
 7. Strada Lipscani – o zonă istorică cu clădiri vechi și pietonale, oferă o varietate de opțiuni pentru fotografii, incluzând clădiri și străzi înguste.
 8. Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia – un palat din secolul al XVII-lea, cu o arhitectură și grădină impresionante.

Acestea sunt doar câteva dintre multele opțiuni pe care le oferă Bucureștiul pentru fotografii, există multe altele în funcție de preferințele și nevoile individuale.

fotograf nunta Bucuresti

 

Bucureștiul oferă o varietate de locații pentru sedințe foto de nuntă, iată câteva sugestii:

 1. Palatul Parlamentului – o locație impresionantă și simbol al Bucureștiului, cu arhitectură impresionantă și gradini frumoase.
 2. Muzeul Național de Artă al României – o locație elegantă cu o colecție impresionantă de artă și arhitectură.
 3. Grădina Botanică – o locație verde și naturală cu o varietate de plante și flori, perfectă pentru fotografii romantice în natură.
 4. Palatul Cantacuzino – o locație elegantă și impunătoare cu arhitectură de inspirație franceză și gradini frumoase.
 5. Parcul Herăstrău – o locație verde și relaxantă cu lacuri și alei frumoase, perfectă pentru fotografii în natură.
 6. Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia – o locație impresionantă cu arhitectură tradițională și gradini frumoase.
 7. Palatul Peles – o locație impresionantă cu arhitectură de inspirație germană și gradini frumoase.
 8. Calea Victoriei – o locație elegantă cu clădiri și monumente istorice, perfectă pentru fotografii în oraș.
 9. Biserica Stavropoleos – o locație elegantă și impunătoare cu arhitectură bizantină și decor interior impresionant.
 10. Palatul Stirbey – o locație elegantă cu arhitectură de inspirație franceză și gradini frumoase.

Este important să verificați dacă există restricții sau taxe pentru utilizarea acestor locații, înainte de a programa o sedință foto.

fotograf nunta Bucuresti

De ce aceste locatii?

Aceste locații sunt sugerate pentru sedințele foto de nuntă din București, deoarece oferă o varietate de opțiuni de decor și cadre impresionante, atât pentru fotografii în interior cât și în exterior.

Palatul Parlamentului este un simbol al Bucureștiului și oferă o arhitectură impresionantă și gradini frumoase pentru fotografii. Muzeul Național de Artă al României este o locație elegantă cu o colecție impresionantă de artă și arhitectură, perfectă pentru fotografii în interior.

Grădina Botanică este o locație verde și naturală cu o varietate de plante și flori, perfectă pentru fotografii romantice în natură. Palatul Cantacuzino este o locație elegantă și impunătoare cu arhitectură de inspirație franceză și gradini frumoase.

Parcul Herăstrău este o locație verde și relaxantă cu lacuri și alei frumoase, perfectă pentru fotografii în natură. Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia este o locație impresionantă cu arhitectură tradițională și gradini frumoase.

Palatul Peles este o locație impresionantă cu arhitectură de inspirație germană și gradini frumoase. Calea Victoriei este o locație elegantă cu clădiri și monumente istorice, perfectă pentru fotografii în oraș.

Biserica Stavropoleos este o locație elegantă și impunătoare cu arhitectură bizantină și decor interior impresionant. Palatul Stirbey este o locație elegantă cu arhitectură de inspirație franceză și gradini frumoase.

fotograf nunta Bucuresti

Cristi Timofte va ofera si: album foto – fotocarte / fotobook cabina foto, foto booth, video booth si oglinda magica si in Bucuresti!

Fotograf nunta pret? Daca incepi asa sa-ti cauti fotograf pentru nunta ta… e gresit!

Cristi Timofte

Vezi portofoliu Contact