Developare poze online

AllPrint Iasi ofera toate serviciile preintare / developare poze online. Printarea fotografiilor se face in studio foto profesional iar fotografiile pot fi ridicate din magazin sau pot fi trimise prin curier la client. Comanda online printare / developare foto acum!

Developarea pozelor se face in laborator chimic profesional de printare Fuji ce ofera o calitate a imaginii si rezistenta in timp greu de egalat cu un pret competitiv sau pe imprimanta profesionala Epson de mare tiraj foto ce printeaza de pe rola de hartie foto profesionala.

Print foto, Fotografii, magneti foto, Print album foto, Albume foto clasice, photobook, albume foto digitale, Printare pe ceramica, Placi funerare, fotoceramica, fotoceramica funerara, fotoceramica funerara iasi, fotoceramica funerara pret, cani, placi faianta, Poze cruce cimitir, Poze cruce cimitir pret, Studio foto, sedinte foto pentru persoane, sedinte foto nunta, sedinte foto familie, sedinta foto corporate, fotografie de produs, Cabina foto, cabina foto Iasi, cabina foto 360, video booth, video booth 360, cabina foto nunta, Cabina foto la evenimente, fotograf nuna, fotograf nunta, fotograf nunta pret, foto, fotografii, sedinte foto private, Sesiune foto nunta in aer liber sau in studio, developare poze online

Printarea fotografiilor

Printarea fotografiilor pe hartie foto a inceput sa „creasca” in ultima perioada dupa ce in ultimii ani a avut o regresie notabila, asta se datoreaza si faptului ca majoritatea oamenilor care detin telefoane mobile isi salveaza fotografiile in mediu online cloud. In ultima vreme oamenii au inteles ca fotografiile cele mai importante din viata lor ar trebui pastrate si fizic sub forma de albume foto clasice sau fotocarte, riscurile pe care le implica pastrarea fotografiilor doar in mediu online sunt evidente. Sfatul nostru este sa printati cele mai importante fotografii, nu o data am intalnit situatii cand clientii au venit la noi la studio cu fotografii deteriorate sau foarte vechi solicitand restaurare si multiplicare prin imprimare!

Magazin foto print

Concluzie

Detin zeci de mii de fotografii in format digital, cand am constientizat ca pastrarea acestora doar digital sau online este riscanta? Cand un HDD a „murit”, norocul meu a fost ca exista firme de recuperari de date din harddisk-uri defecte. Concluzi e de la sine inteleasa: Printati fotografiile!

Developeaza acum!